top of page
3835E471-F9E3-420C-A948-FA509711BE7E-12586-000007AB407C5065.jpeg

KONFERENS & KICK-OFF

Bryt vardagsmönstret och ta med teamet till oss för konferens eller kick-off med hemma-hos känsla!  Spraka av er skorna och låt oss ta hand om markservicen. Kaffe och te tar ni själva under dagen när det passar, i övrigt serveras fika, lunch och middag efter överenskommelse. 

Normalt har ni  hotellet för er själva och nyttjar biblioteket och vardagsrummet efter eget tycke. Det finns naturligtvis det vanliga så som TV-skärm, blädderblock  och whiteboard.  Men vi erbjuder även möjligheter till olika paus- och teamaktiviter  så som  tex. yoga, matlagningskurs eller vinprovning. Och varför inte ta ett dopp i poolen mellan passen. 

Vi har plats för upp till 8 personer i egna rum  eller 13 personer i delade rum. Våra konferenslokaler lämpar sig väl  för ett något större antal beroende på upplägg.

Tveka inte och hör av er om ni har några fundering om vi är rätt ställe för just er konferens på Gotland!

Konferens på Villa Alskog

Här på Villa Alskog erbjuder vi mindre grupper och företag möjligheter till en avskild, lugn och rogivande plats för konferens och möten. Vid boende i dubbelrum finns det upp till 13 bäddar och ni har hela Villa Alskog för er själva.

Ni har full tillgång till biblioteket med konferensbord, whiteboard och TV samt den stora salen med massor av ytor för möten och sociala aktiviteter. Till det finns alla härliga utemiljöer på Prästgården inklusive det stora poolområdet.

Vi erbjuder helpension men också möjlighet för er själva att hyra det stora välutrustade köket om ni vill passa på att laga middagen tillsammans som en härlig teambuildingaktivitet. På Villa Alskog har vi fullständiga rättigheter.

Prisexempel

Boende i dubbelrum med frukost - 1500 kr per person och natt

Konferenspaket  - 250 kr per person och dag

Lunch, Middag - 200-500 kr per person

Alla priser exkl. moms

Intresseanmälan

  • Facebook
  • Instagram

Hör av er så hjälper vi gärna till att utforma ert arrangemang!

Tack!

bottom of page